Bikádi László Károly református lelkész "Más-Világ-Kép" című könyvének bemutatója

A kötet minden hétre ad igei olvasnivalót, és egyúttal lehetőséget az önvizsgálatra, az elmélkedésre. A Szindbád Nonprofit Kft. - Krúdy Gyula Városi Könyvtár és a KÉSZ várpalotai csoportja tisztelettel meghívja Önt és családját, barátait Bikádi László Károly: Más-Világ-Kép című könyvének bemutatójára 2013. június 18-án (kedd) 18.00 órára a várpalotai városi könyvtárba.

A csinos, igényesen kivitelezett, keménykötésű könyvben a református lelkész szerző, Bikádi László Károly 52 bibliai igét idéz, és ezekhez személyes megjegyzéseket, véleményeket fűz. A kötet minden hétre ad igei olvasnivalót, és egyúttal lehetőséget az önvizsgálatra, az elmélkedésre. A kiadvány bolti forgalomba nem kerül, de a Hajmáskér-Sólyi Református Egyházközségnél megrendelhető.

A kiadványt a szerző felesége, Bikádi-Varga Emese Sarolta és Beke G. László fotói illusztrálják. Bikádi László Károly elsősorban (tehát nem kizárólag!) a szociális gondozóinak ajánlja gondolatait, hogy azok keresztyén értékrend szerint tudjanak közeledni gondozottaikhoz.

A könyvet a szerző, Bikádi László Károly mutatja be, közreműködik Budai László könyvtárvezető.

A kötet a helyszínen - a könyvbemutató idején - megvásárolható!


Helyszín:
Krúdy Gyula Városi Könyvtár
8100 Várpalota, Szent István út 28.
Tel.: (88) 592-060

Időpont:
2013. június 18-án (kedd) 18.00 órára